FORUM

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

 » RADIO MAXIM WEST » S.O.S - EMISIUNE INTERACTIVA LA RADIO MAXIM WEST » 

IMAGINEA CONTEAZĂ?

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

1default IMAGINEA CONTEAZĂ? la data de Mar Sept 22, 2015 2:27 pm

Admin


Admin
Rezumarea primului mesaj :


Azi spunem că o femeie este liberă să facă orice, numai să nu-și pericliteze reputația. Paradoxal, deși în practică se poate dovedi că e foarte versatilă, în realitate domnișoara alege să-și țină ascunse… plăcerile carnale de care are parte – tocmai din teama de a fi catalogată drept o ușuratică. Această teamă provine tocmai din stilul agresiv al consorților masculi de a judeca libertinajul sexual al partenerelor lor. Unele femei cu trecut amoros bogat se simt vinovate și caută să se disculpe, apărând mecanisme de apărare inconștiente. Mulți bărbați spun că sunt de acord ca femeia să fi avut parteneri multipli, dar în sufletul lor poate apărea o rană emoțională. Pe de altă parte, femeile compară partenerii în sinea lor… generând iminent conflicte în cuplu.

Concluzia este că indiferent de alegerile pe care le facem pe plan sexual și câți foști iubiți acumulăm la “activ”, numărul acestora ar trebui să rămână confidențial – cel puțin față de partenerii noștri?

http://citadella.forumer.ro

26default Re: IMAGINEA CONTEAZĂ? la data de Vin Oct 09, 2015 2:51 pm

netrodyn

avatar
corect..

27default Re: IMAGINEA CONTEAZĂ? la data de Vin Oct 09, 2015 3:48 pm

Oarecare

avatar
Butterfly a scris: A face sex e una, a face dragoste e alta, eu prefer sa fac dragoste, sa pun mult suflet si mult sentiment in ceea ce fac si asta fac. Si atunci cand....
De acord in totalitate cu tine. Asa simti ca traiesti.

28default Re: IMAGINEA CONTEAZĂ? la data de Sam Oct 10, 2015 12:26 am

Thea

avatar
Nu cred ca va exista vreo modificare quantica a unei imagini, bazata pe varietatea de perceptii si capacitatea de analiza individuala sau colectiva. Fiecare om se percepe in felul propriu, iar anturajul il va percepe, fiecare altfel.
Vor exista persoane, care vor fi avut mai multi parteneri, dar vor fi avut trairi frumoase si poate alta persoana cu mai putini parteneri sa fi experimentat legaturi sexuale mai degradante.
Parerea mea, fara iubire nu exista cuplu. Sexul in afara cuplului este o impreunare degradanta. Partenerii se aleg cu chibzuinta.
Un corp lucrat, in sine, nu reprezinta mai mult ca o sculptura. Fara suflet, nu exista comuniune.

29default Din invataturi la data de Mar Oct 13, 2015 8:54 pm

Thea

avatar
„Cuvantul „nebun” este un cuvant interzis. Cine zice fratelui sau „nebunule” se pedepseste cu matca focului. De ce? Fiindca si numai simpla alunecare a acestui cuvant in obrazul unui om este in stare sa-i desfigureze fizionomia mintii.
Cuvintele interzise orienteaza gresit sau dezorienteaza. Deci, trebuie sa fii mai presus de cuvintele oamenilor: sa nu te atinga nici lauda, nici ocara din ele. Cuvintele sunt fiinte vii, capabile sa faca treaba la care au fost trimise. Si fiindca sunt fiinte vii, viata din viata, pe cel care le-a creat ele-l insotesc pana la judecata de apoi, ca niste copii ai lui, cu toate consecintele lor. Marturisirea lor cu pocainta mai poate schimba situatia. Taina pocaintei este o judecata milostiva. Aici, ce opreste aceasta nu mai ajunge la cealalta.„Zece porunci are intelepciunea: de 10 ori sa taci si o data sa vorbesti si atunci putin”.Arsenie Boca.

Continut sponsorizat


Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum