FORUM

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

 » PROTOCOALE » POIANA LU' IOCAN » 

LIMBAJUL CURAT/MURDAR AL FEMEILOR

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 3 din 3]

1default LIMBAJUL CURAT/MURDAR AL FEMEILOR la data de Vin Aug 28, 2015 9:32 am

Admin


Admin
Rezumarea primului mesaj :

In ultimul timp si femeia foloseste cuvinte dezbracate, cam peste tot, desi singurul loc unde majoritatea barbatilor adora femeia vulgara este in pat (fortat spus ca acum incercam peste tot)

Ce parere aveti voi si nu ma refer doar la barbati, când nu este elegant să fie folosit un limbaj deplasat de catre o lady?

http://citadella.forumer.ro

51default Re: LIMBAJUL CURAT/MURDAR AL FEMEILOR la data de Joi Noi 05, 2015 5:08 pm

evanescent

avatar
Eu una , recunosc ca nu sunt chiar fecioara Maria . Mai scap in gluma cate o vorba de duh fara sa fac abuz .

52default Re: LIMBAJUL CURAT/MURDAR AL FEMEILOR la data de Joi Noi 05, 2015 6:55 pm

zorro_

avatar
evanescent a scris:Eu una , recunosc ca nu sunt chiar fecioara Maria . Mai scap in gluma cate o vorba de duh   fara sa fac abuz .

Nu, nu esti fecioara Maria ?...si nu pareai

53default Re: LIMBAJUL CURAT/MURDAR AL FEMEILOR la data de Joi Noi 05, 2015 9:46 pm

evanescent

avatar
As putea sa ma prefac
Cate-o vorba de duh plasata mai subtil , nu va ganditi la cine stie ce vulgaritati curat murdare

54default Re: LIMBAJUL CURAT/MURDAR AL FEMEILOR la data de Vin Noi 06, 2015 1:36 pm

zorro_

avatar
evanescent a scris:As putea sa ma prefac
Cate-o vorba de duh plasata   mai subtil , nu va ganditi la cine stie ce vulgaritati curat murdare  

ok,am inteles
in cazul acesta,daca esti in impas, poti apela la mine...stiu injuraturi care,momentan nu s-au inventat

55default Re: LIMBAJUL CURAT/MURDAR AL FEMEILOR la data de Vin Noi 06, 2015 4:21 pm

evanescent

avatar
Nu-mi permit sa ma-njur chiar cu oricine . Multam ptr.consiliere !

56default Re: LIMBAJUL CURAT/MURDAR AL FEMEILOR la data de Vin Noi 06, 2015 7:41 pm

Thea

avatar

57default Dincolo de cuvinte la data de Sam Noi 07, 2015 3:24 pm

Thea

avatar
Femeile folosesc mai mult decât bărbaţii mesajele nonverbale. Empatia este o calitate feminină, femeile fiind mai receptive la dimensiunea nonverbală a limbajului, interpretând firesc mimica fetei şi mişcările trupului. Femeile au conexiuni mai complexe între cele două emisfere cerebrale, ceea ce duce la o informaţie prelucrată mai rapidă decât în cazul bărbaţilor. Mimica unui bărbat este de trei ori mai săracă decât a unei femei. Chipul bărbatului e mai inexpresiv din cauza modului în care a evoluat specia: bărbaţii au fost nevoiţi să-şi reprime emoţiile pentru a evita atacurile rivalilor săi şi pentru a lăsa impresia că deţin controlul. Aşa se face ca femeile au uneori sentinemtul ca bărbaţii nu le ascultă sau că nu le pasă. Tomografiile arată ca bărbaţii resimt emoţiile la fel de puternic precum femeile, însă evita să şi le manifeste în public. După cum ştiţi, 7 % din mesajul pe care îl transmiteţi apare în cuvintele rostite, 38 % din tonul vocii şi modul în care sunt rostite cuvintele şi 55 % din expresia facială şi limbajul trupului.

Pentru o femeie, gesturile sunt adevăratele veşminte şi obiecte de podoabă. Pe vremuri, femeile acordau o mare atenţie felului cum se manifestau şi cum trimiteau mesaje nonverbale unui bărbat, pentru a-i atrage atenţia sau pentru a-l cuceri. Dacă astăzi femeile acordă foarte mult timp folosind cuvintele pentru a comunica unui bărbat tot ceea ce ele îşi doresc, pe vremuri femeile ştiau cum să se exprime prin gesturi feminine, mimica şi limbajul trupului. Plecând de la un principiul yin şi yang, şi trupul este împărţit în principiul feminin şi masculin, adică anima şi animus. Urechea este principiul feminin şi ochiul principiul masculin. Dacă bărbaţii prefera să vadă mai mult decât să asculte, femeile adoră să fie cucerite prin cuvinte şi tonalitatea vocii. Femeile folosesc mai mult ascultarea, au trăiri mult mai intense atunci când ascultă cuvintele pe care o persoană le rosteşte. Pe vremuri, era suficinet ca un bărbat să vină şi să recite o poezie minunată ca ea să se simtă cucerită, neacordând mare importanţă aspectului fizic. Era foarte flatată dacă acel bărbat ştia cum să-i vorbească, ce să-i spună, iar ea era deja cucerită. Dacă acele cuvinte ale bărbatului erau însoţite şi de un gest anume, era cucerită pe deplin. Chiar şi în zilele noastre, femeile sunt cucerite sau iartă un bărbat dacă el vine şi le “cântă la ureche”.

În schimb, bărbaţii folosesc mai mult ochii atunci când doresc să înţeleagă ceea ce o femeie doreşte să le comunice. Nu de multe ori se întâmplă ca o femeie să vorbesca şi să povestească unui bărbat o întâmplare, iar el să nu acorde atât de multă atenţie mesajului. Dacă femeile ar şti să se folosească mai mult de limbajul trupului pentru a comunica ceva unui bărbat, nu ar mai irosi energia lor de a explica prin cuvinte. Bărbaţii se simt poluaţi fonic atunci când o femeie începe să vorbească şi să povestească ceea ce ea îşi doreşte. De exemplu, este suficient ca ea să-i arunce o privire ageră şi să-şi pună mâinile în şold pentru a-i transmite un semnal bărbatului că este supărată, iar el să înţeleagă imediat că ceva nu este în regulă. Nu de multe ori, femeile adoptă o “faţă plouată” ca să-şi arate nemulţumirea faţă de partener, el detectând cu uşurinţă că ceva nu este în regulă.


Thea

avatar
Dacă ar şti cum să-i transmită mesaje cum că este fericită, curioasă, fascinată, disponibilă într-o relaţie cu un bărbat? Atracţia fizică sta la baza oricărei îndrăgostiri. De ce este aşa? Creierul nostru este special programat să capteze “semnalele” nonverbale potenţiale atunci când întâlneşti un potenţial iubit sau iubita. Atât femeile cât şi bărbaţii comunica prin: îmbrăcăminte, postura, expresie facială, contact vizual, mişcările mâinilor/braţelor/picioarelor, tensiune corporală, distantă, atingere, etc Femeile folosesc mai mult mesajele nonverbale atunci când vine vorba de a-l cuceri pe un bărbat. El detectează aceste semnale deoarece îi place în mod special să privesca. Plecând de la aceast fapt, femeile ar trebui să acorda o mai mare importanţă folosid gesturi, posturi şi mimici atunci când doresc să scoată arsenalul pentru a-i atrage atenţia unui bărbat.


O femeie care se respectă şi care este isteaţă ştie cum să “vorbească” prin limbajul trupului atunci când doreşte să atragă atenţia unui partener. Toate studiile despre flirt arata că, în 90% dintre cazuri, cele care sparg gheaţa sunt chiar femeile. Acestea acţionează subtil, transmiţând prin intermediul ochilor, al corpului şi al chipului o serie de semnale pe care bărbatul, presupunând că este destul de perspicace, le va surprinde şi va acţiona în consecinţă. Orice bărbat care se apropie de o femeie şi intră în vorbă cu ea o face, de cele mai multe ori, la invitaţia ei, după ce sesizează semnalele transmise de trupul ei. Impresia că iniţiativa a fost a lui vine doar din faptul că el e cel care s-a apropiat de ea. Când cunosc un posibil partener, femeile execută o serie de gesture subtile, dar de multe ori amăgitoare, pentru a-i testa potenţialul. Încă din primele minute de când s-au cunoscut, bărbaţii sunt bombardaţi cu un arsenal de tehnici de tatonare. Trimiţând semnale ambigue, femeile încearcă să-i manipuleze, astfel încât ei să-şi arate intentile. Acesta este unul din motivele pentru care multe femei nu reuşesc să-i atragă pe bărbaţi: fiind lăsaţi în ceaţă, ei nu mai curtează, chiar dacă se simt atraşi, de teamă să nu fie respinşi.

Un bărbat nu abordează o femeie decât dacă ea îi dă semne clare şi repetate, astfel încât să fie sigur că nu-i vor fi respinse avansurile. Aşa se explica faptul că multe femei frumoase, dar singure, se plâng ca bărbaţii nu fac nicio mişcare.Pentru a deveni expert în curtare, femeia trebuie să înveţe să transmită semnalele corporale potrivite, iar bărbaţii, să le citească.

59default Să înveţi să priveşti pe celălalt la data de Sam Noi 07, 2015 3:28 pm

Thea

avatar
– Să înveţi să priveşti pe celălalt înseamnă să laşii ochii să vorbească. Să şti să priveşti este o mare artă, iar o privire plină de iubire nu funcţionează decât dacă rămâne muta. Educarea privirii porneşte de la calitatea sentimentelor, iar calitatea sentimentelor provine din cea a gândurilor. Învaţă să-ţi educi privirea, reuşind să exprimi compasiune, admiraţie, seducţie, dispreţ, suspiciune, teamă, ironie etc. Observă în oglindă variaţia pupilelor în funcţie de gândurile tale. Oferirea privirii celorlalţi este o marcă de stimă şi de simpatie, ochii având un mare rol în relaţiile ditre sexe. Femeile se folosesc de farduri ca să atragă atenţia asupra ochilor. Dacă o femeie este îndrăgostită de un bărbat, îl priveşte cu pupilele dilatate iar un bărbat interpretează acest semnal corect, fără a şti , de fapt, ce se întâmpla.. Atragerea atenţiei unui bărbat se face pornind de la mesajul vizual, susţinând privirea lui de cel puţin 3 ori pentru că el să poată detecta semnalul. . Creierul bărbatului nu este echipat pentru a detecta acest semnal din prima.

60default Re: LIMBAJUL CURAT/MURDAR AL FEMEILOR la data de Sam Noi 07, 2015 3:30 pm

Thea

avatar
Dacă tu îţi doreşti să fi ascultată, dar porţi un decolteu adânc, nu uita că bărbatul “ascultă” privind.
Dacă îţi doreşti o viaţă interesantă, învaţa să “vorbeşti” frumos şi eficient prin limbajul trupului.

Continut sponsorizat


Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 3 din 3]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum